Pressrelease augusti 2014

10/08/2014

Container – bonbonnière

En bonbonnière i keramik – eller kexbox som farmor sa. Passar perfekt till att servera och förvara just kex eller kakor, frukostflingor, karameller och andra godsaker i. Container passar även utmärkt till förvaring av smycken, nycklar, mobilladdare, minnen eller annat…

Container är handgjord i Portugal och glaserad i svart eller vitt.

Höjd 24 cm.
Rekommenderat butikspris: ca 675 kr.

Hank – vertikal ljuskrona

En vertikal ljuskrona i metall för ett ensamt, solitärt stearinljus.
Hank skapar en ram – ett rum – för ljuset och lyfter därigenom ett endaste ljus till en nästintill magisk nivå. Ljusstaken tar inte plats fysiskt men får en stor närvaro genom sitt visuella uttryck. Häng upp Hank enkelt på sin hank på en plats där den kan finna sitt eget rum. Hank är utförd i järn med sotbricka och ljusmanschett i äkta och solid koppar. En förlängningslänk ingår, separata länkar finns att köpa till.

Handgjord i Sverige.

Höjd 66 cm.
Rekommenderat butikspris: ca 795 kr.

Botan – utökas med blomkrukor

En vidareutveckling av Formidablevinnaren Botan – blomkrukor i två olika storlekar. Båda ryms på fönsterbrädan liksom de tidigare delarna i serien. Botanserien är handgjord i Portugal, materialet är stengods som tidigare och även glasyrerna är desamma; vit, svart samt grå.

Höjd 14,5 eller 11,5 cm.
Rekommenderat butikspris: kruka 14,5 ca 325 kr.
Rekommenderat butikspris: kruka 11,5 ca 250 kr.

Café – utökas med skålar

Även Café, den 2012 lanserade, Formidablenominerade och prisbelönta kaffeserien i stengods har fått en uppföljare i form av skålar. Perfekt till din frukostgröt, yoghurt, soppa eller annat gott. Skålarna är stapelbara som resten av serien. Färgerna är som tidigare vitt, svart, gult samt brunt.

Handgjorda i Portugal.

Volym 4 dl.
Höjd 6 cm.
Rekommenderat butikspris: ca 130 kr.

Ladda ned Pressrelease som pdf >>>

© 2020 Kristina Stark Industridesign AB All rights reserved